Winkel Onderhoud Navulverpakking reinigingsdoekjes hoortoestel 90 stuks

Navulverpakking reinigingsdoekjes hoortoestel 90 stuks

13,50

  • Reinigingsdoekjes voor uw hoorapparaat
  • In handige navulverpakking
  • Lang houdbaar
  • Voorkomt irritaties
  • Verlengt de levensduur van uw apparaat

Op voorraad (kan nabesteld worden)

SKU: 10010-2 Categorie: Tag:

Beschrijving

Met de reinigingsdoekjes maakt u uw gehoorapparaat snel, gemakkelijk en goed schoon. We raden aan dat u het gebruik ervan opneemt in uw dagelijkse onderhoudsritueel.

Het is belangrijk om ‘s avonds voor het slapengaan uw gehoorapparaat goed schoon te maken: dat voorkomt huidirritaties, verminderde werking van uw apparaat en verlengt de levensduur ervan. De doekjes hebben een reinigende werking tegen bacteriën en virussen.

Milieuvriendelijk

De Reinigingsdoekjes 90 stuks komen in een handige luchtdichte container, die voorkomt dat de doekjes uitdrogen terwijl u ze bewaart en waaruit u steeds gemakkelijk één doekje kunt trekken. Als de container leeg is, kunt u deze bijvullen met de navulverpakking. Zo hoeft u niet steeds de container weg te gooien: dat is veel milieuvriendelijker.

Makkelijk bijvullen

Het bijvullen van de luchtdichte container is gemakkelijk: u opent de verpakking, haalt de reinigingsdoekjes eruit en zet deze in de container. Vervolgens kunt u net zo gemakkelijk als bij de originele voorraad de doekjes één voor één uit de container halen.

Extra informatie

Aantal doekjes