Samen op zoek naar uw ideale hoorapparaat

Gehoorproblemen bestaan in verschillende gradaties met tal van mogelijke oorzaken. Bovendien is elk oor uniek. Hét hoorapparaat dat voor iedereen past, bestaat niet. Afhankelijk van de resultaten van uw hoortest én tal van andere persoonlijke factoren, adviseren wij u het meest optimale hoorapparaat. Uiteraard spelen ook uw eigen wensen op vlak van zichtbaarheid van het hoortoestel een grote rol. Afhankelijk van het gewenste aantal functies bieden we u de keuze uit verschillende prijscategorieën.

Hoe uw hoorapparaat kiezen?

Wij nemen alle tijd om samen met u het juiste hoorapparaat te kiezen en uit te proberen. Daarbij krijgt u zelfs de mogelijkheid om voor een langere periode een hoorapparaat te testen.

Onze efficiënte manier van werken zorgt ervoor dat de meeste klanten na 1 maand perfect tevreden zijn. Indien u na een maand de lat nog hoger wenst te leggen en nog beter wenst te verstaan kan dat zonder meerkost.

Een testperiode duurt maximum 3 maanden. Nadien beslist u in alle vrijheid of u het toestel al dan niet koopt.

Enerzijds adviseren onze audiologen welke hoorapparaten de beste resultaten opleveren, anderzijds kiest u de functionaliteiten en de zichtbaarheid.

Welke hoorapparaten bestaan er?

In grote lijnen onderscheiden we drie types van hoorapparaten.

 • Hoorapparaten achter het oor
  Dit zijn de klassieke, meest verkochte hoorapparaten. De toestellen worden achter uw oor geplaatst. Het toestel is wat groter waardoor er ook meer functionaliteiten mogelijk zijn, zoals bijvoorbeeld twee luidsprekers die meer richting geven of een wireless-verbinding met uw televisie.
  Bekijk hier foto’s van hoorapparaten achter het oor.
 • Zichtbare hoorapparaten in het oor
  Deze kleine hoorapparaten worden op maat gemaakt en in het oor geplaatst. U kunt ze wel nog zien.
  Bekijk hier foto’s van zichtbare hoorapparaten in het oor.
 • Onzichtbare hoorapparaten in het oor
  Deze hoortoestellen plaatsen we zo diep mogelijk in de gehoorgang, tot vlak tegen het trommelvlies (‘deep fitting’). Afhankelijk van de hoorschade én de grootte van uw gehoorgang, behoren die onzichtbare hoorapparaten voor u al dan niet tot de mogelijkheden.Deze onzichtbare hoorapparaten zijn uitsluitend geschikt voor licht tot matig gehoorverlies. Onze audiologen genoten een speciale opleiding om die hoorapparaten te kunnen aanbieden en plaatsen.
  Bekijk hier foto’s van onzichtbare hoorapparaten in het oor.

Daarnaast zijn er voor specifieke behoeftes ook nog hoorbrillen met luchtgeleiding en vibratie. Een andere optie is een hoorapparaat met kastapparatuur.

Welke merken van hoorapparaten hebben wij?

Wij zijn volledig merkonafhankelijk en hebben alle merken van hoorapparaten in huis. Elk merk heeft zijn eigen sterktes en types van geluidsondersteuning. Daardoor adviseren we voor iedereen – volledig op maat – het beste hoorapparaat.

Wat betekenen de verschillende prijscategorieën?

U bepaalt hoeveel u wilt investeren in uw hoorapparaat. Wij hebben zowel uiterst degelijke budgettoestellen als hoorapparaten met uitgebreide mogelijkheden en functionaliteiten.

Wij maken alle tijd vrij voor u om de verschillen toe te lichten. Binnen ons gamma onderscheiden wij de volgende prijscategorieën: budget, pro, middenklasse, exell en premium. Windruisonderdrukking is standaard in elk hoorapparaat voorzien.