Kempense pioniers in hoorapparaten

Hoorcentrum Aerts is een Kempense hoorspeciaalzaak met elf vestigingen. Wij onderscheiden ons door een deskundige en persoonlijke aanpak waarbij elke klant wordt geadviseerd en opgevolgd door een gediplomeerde audioloog. Wij volgen de laatste technologische ontwikkelingen op de voet zodat we onze klanten steeds de meest moderne oplossingen aanbieden. Zowel op het vlak van hoorapparaten als voor de meet- en analysetoestellen behoren wij tot de pioniers in Europa.

1. Alleen gediplomeerde audiologen

In alle vestigingen is op elk moment een gediplomeerde audioloog aanwezig. Zo verzekeren we onze klanten van deskundig advies. Daarmee onderscheiden we ons van andere hoorcentra.

Iedereen krijgt een vaste audioloog toegewezen. Die volgt u vanaf de hoortest tot en met nazorg van uw hoorapparaat persoonlijk op.

2. Uit de Kempen voor de Kempen

Wij zijn een Kempense onderneming die dicht bij haar klanten wilt staan. Op dit moment beschikken we over tien vestigingen, alle gelegen in de Kempen. Elke vestiging heeft een vast team van audiologen.

3. Lid van de raad van bestuur van de EUHA

Stichter en zaakvoerder Tom Aerts is een ervaren audioloog. Als lid – de enige Belg! – van de raad van bestuur van de EUHA (Europese vakorganisatie van hoorapparaten) volgt hij de laatste nieuwe technologische ontwikkelingen op de voet. Hij organiseert mee vakbeurzen in binnen- en buitenland.