Hoorhulpmiddelen

Hoorhulpmiddelen

Nog beter de TV verstaan? Actiever deelnemen aan vergadering? Alles begrijpen van een voorstelling of cursus?

Elk hoorapparaat heeft zijn eigen gamma aan accessoires. Deze accessoires zijn de perfecte aanvulling op uw hoortoestel om het resultaat in uitdagende luistersituaties te verbeteren.
Onze audiologen geven u graag toelichting over de mogelijkheden. Wij volgen de ontwikkeling van technologieën op de voet en bieden u steeds de allernieuwste snufjes aan op vlak van hoortechnologie.

Bekijk hier ons hoorhulpboekje

Bekijk of download hier ons hoorhulpboekje. Zo ben je volledig voorbereid als u op bezoek komt bij Hoorcentrum Aerts.

Download

Afstandsbediening

Met een afstandsbediening kunt u handmatig schakelen tussen de verschillende programma’s op uw hoorapparaat. Daarnaast kunt u het geluid eenvoudig luider en stiller zetten.

Streamers

Deze toestelletjes maken het mogelijk om uw hoorapparaat rechtstreeks te verbinden met een gsm, televisietoestel of hifi. Steeds meer hoorapparaten hebben een ingebouwde streamer, waardoor ze rechtstreekse connectiviteit verzekeren

FM-toestellen

FM-apparatuur maakt het mogelijk om beter te verstaan in moeilijke luistersituaties. Door het verbinden van een microfoon en een ontvanger met de hoortoestellen, lopen gesprekken in rumoer of gesprekken op afstand veel vlotter.

Signalisatie

Signalisatie zorgt voor een veilig gevoel in huis, ook als u geen hoortoestellen draagt. De hulpmiddelen brengen u op de hoogte van belangrijke signalen in huis.
Iemand aan de voordeur, een rookdetector die een alarmsignaal geeft, de telefoon die rinkelt?
Via versterkt geluid, flitslampen of trilsignalen, wordt u er meteen op attent gemaakt!