Praat met ons over uw hoorapparaat

Hoorcentrum Aerts werkt merkonafhankelijk. Elk merk heeft zijn eigen sterktes en wij geven u advies op maat. U kan bij ons terecht voor een individuele hooranalyse, maar ook voor nazorg van uw huidige hoorapparaat. Zelfs als het niet bij ons werd aangekocht.

Onzichtbaar hoortoestel

Een hoorapparaat dat in de gehoorgang vlak tegen het trommelvlies wordt geplaatst en dus volledig onzichtbaar is. Een groot deel van de klanten kan hiermee geholpen worden.

Deze onzichtbare hoortoestellen plaatsen we zo diep mogelijk in de gehoorgang, tot vlak tegen het trommelvlies (‘deep fitting’). Afhankelijk van de hoorschade én de grootte van uw gehoorgang, behoren die onzichtbare hoorapparaten voor u al dan niet tot de mogelijkheden., Deze onzichtbare hoorapparaten zijn uitsluitend geschikt voor licht tot matig gehoorverlies. Onze audiologen genoten een speciale opleiding om die hoorapparaten te kunnen aanbieden en plaatsen.

Daarnaast zijn er voor specifieke behoeftes ook nog hoorbrillen met luchtgeleiding en vibratie. Een andere optie is een hoorapparaat met kastapparatuur.

Hoorapparaten: onze merken

Bij Hoorcentrum Aerts zijn we niet gebonden aan specifieke merken van hoorapparaten. Elk merk heeft zijn eigen sterktes, en wij geven u advies op basis van uw individuele noden. Onze medewerkers hebben ervaring met al de volgende merken:

widex starkey oticon unitron resound audio-service siemens sebotek phonak interton hansaton bernafon bhm audina beltone audifon
Hebt u al een hoorapparaat van een andere partij?

We helpen u graag verder. We hebben ervaring met alle merken, dus u kan ook bij ons terecht als u uw hoorapparaat ergens anders hebt gekocht.

Gratis hooranalyse op maat Maak nu vrijblijvend een afspraak

Onze gediplomeerde audiologen nemen de tijd om met een diepte-interview en uitgebreide moderne technieken uw gehoor te analyseren. Hoe beter de analyse, hoe beter we het hoorapparaat immers kunnen afstemmen op uw noden. Na de analyse bespreken we de resultaten en geven we u meteen concreet advies.

Ik maak nu een afspraak
Of bel ons gratis op het nummer 0800 111 17 (op werkdagen tussen 9u00 en 12u30 en 13u00 en 17u00. Dinsdag 13u00 – 17u00 en 17u30 en 20u30.)