Hoortoestel achter het oor

Praat met ons over uw hoorapparaat

Hoorcentrum Aerts werkt merkonafhankelijk. Elk merk heeft zijn eigen sterktes en wij geven u advies op maat. U kan bij ons terecht voor een individuele hooranalyse, maar ook voor nazorg van uw huidige hoorapparaat. Zelfs als het niet bij ons werd aangekocht.

Hoortoestel achter het oor

Het meest bekende type hoorapparaat, geschikt voor alle vormen van gehoorverlies. Het toestel heeft een op maat gemaakt oorstukje of een universeel dopje. Geluiden worden vanuit het hoortoestel via een slangetje naar het oor geleid.

Dit zijn de klassieke, meest verkochte hoorapparaten. De toestellen worden achter uw oor geplaatst. Het toestel is wat groter waardoor er ook meer functionaliteiten mogelijk zijn, zoals bijvoorbeeld twee microfoons die meer richting geven of een wireless-verbinding met uw televisie.

Hoorapparaten: onze merken

Bij Hoorcentrum Aerts zijn we niet gebonden aan specifieke merken van hoorapparaten. Elk merk heeft zijn eigen sterktes, en wij geven u advies op basis van uw individuele noden. Onze medewerkers hebben ervaring met al de volgende merken:

widex
unitron
starkey
bernafon
bhm
hansaton
interton
oticon
phonak
resound
sebotek
siemens
beltone
audio-service
audina
audifon

Hebt u al een hoorapparaat van een andere partij?

We helpen u graag verder. We hebben ervaring met alle merken, dus u kan ook bij ons terecht als u uw hoorapparaat ergens anders hebt gekocht.

Maak een afspraak

Gratis hooranalyse op maat

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Onze gediplomeerde audiologen nemen de tijd om met een diepte-interview en uitgebreide moderne technieken uw gehoor te analyseren. Hoe beter de analyse, hoe beter we het hoorapparaat immers kunnen afstemmen op uw noden. Na de analyse bespreken we de resultaten en geven we u meteen concreet advies.

Maak een afspraak
Of bel ons gratis op het nummer 0800 11 117
Op werkdagen tussen 9u00 en 12u30 en 13u00 en 17u00.
Dinsdag 13u00 – 17u00 en 17u30 en 20u30.