Een hoortest op maat van uw gehoorverlies

Anders dan in vele hoorcentra werken wij niet met een standaard hoortest die al na 15 minuten is afgerond. Onze hoortest bestaat uit – afhankelijk van het hoorverlies dat we opmeten – meerdere opeenvolgende testen. Na de hooranalyse neemt onze audioloog alle tijd om de resultaten grondig met u te bespreken. Daarbij krijgt u ook al een eerste advies over mogelijke oplossingen.

Maak hier uw afspraak voor een gratis hoortest

Vul uw gegevens in. Wij contacteren u zo snel mogelijk voor een afspraak. 

Een hoortest is volledig gratis en vrijblijvend.

Hoortest

Heeft u een voorkeurmoment? ¹

¹ De afspraak ligt pas vast na uitdrukkelijke bevestiging per telefoon of e-mail.

Bezig met versturen

Wanneer langskomen voor een hoortest?

U kunt nooit te vroeg langskomen. Hoe vroeger u langskomt, hoe vroeger u de achteruitgang van uw gehoor stopt. Een hoorapparaat laat u niet alleen beter horen, het voorkomt ook verdere verslechtering van het gehoor.

  • Is uw gehoor nog perfect, zo blijkt uit de eerste analyse? Prima, dan wandelt u na 15 minuten fluitend buiten.
  • Is er effectief gehoorschade? Dan analyseren we verder totdat onze gediplomeerde audiologen alles perfect in kaart hebben gebracht. We onderzoeken ook of het gehoorverlies niet wordt veroorzaakt door een oorprop of schade aan het trommelvlies. In die gevallen verwijzen we u meteen door naar een medische specialist.

Hoe verloopt een hoortest bij Hoorcentrum Aerts?

De hoortest gebeurt in alle privacy in een afzonderlijke ruimte. Elke hoortest wordt afgenomen door een gediplomeerde audioloog.

Naast de standaard tonentest voorzien we – afhankelijk van de vaststellingen – ook nog testen met ruis, beengeleiding, spraaktesten …

Een volledige analyse met aansluitend een bespreking van de resultaten en een eerste advies neemt bij Hoorcentrum Aerts ongeveer een uur in beslag. Dat is geheel gratis en vrijblijvend.