Een hooranalyse op maat

Hooranalyse op maat

Terug horen zonder zorgen.

Maak vandaag nog uw afspraak

Tijdens de hooranalyse bij Hoorcentrum Aerts wordt uw gehoor volledig in kaart gebracht.

Onze audioloog doorloopt drie essentiële stappen om een inzicht te krijgen in de nodige verbeteringen voor uw dagdagelijkse luistersituaties.

Kennismaking

Na het bespreken van uw persoonsgegevens, overloopt de audioloog aan de hand van gerichte vragen welke gehoorverbeteringen in uw dagdagelijkse leven gewenst zijn. Elke persoon is uniek en het is van belang dat de gekozen hooroplossing past bij de levensstijl en daginvulling van de gebruiker.

Hoorcentrum Bonheiden

Video-otoscopie

Met behulp van een camera bekijken we uw gehoorgang en trommelvlies. U zal op het computerscherm live kunnen meevolgen. De audioloog zal zijn bevindingen met u bespreken. Het is uiteraard heel belangrijk om eerst na te gaan of de gehoorgang volledig vrij en gezond is vooraleer we gehoormetingen gaan uitvoeren.

hoortest heverlee

Gehoormetingen

We starten met een spraakverstaantest in lawaai. Deze test geeft een realistisch beeld van de communicatiemogelijkheden bij gesprekken in rumoerige omstandigheden. Het resultaat geeft zowel u als de audioloog een inschatting van het potentiële resultaat met een hooroplossing.  Ook de standaard tonentest wordt afgenomen. Deze laat toe te berekenen hoeveel versterking uw hooroplossing zal moeten voorzien.

Gratis hooranalyse op maat

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Onze gediplomeerde audiologen nemen de tijd om met een diepte-interview en uitgebreide moderne technieken uw gehoor te analyseren. Hoe beter de analyse, hoe beter we de hooroplossing immers kunnen afstemmen op uw noden. Na de analyse bespreken we de resultaten en geven we u meteen concreet advies.

Maak een afspraak
Of bel ons gratis op het nummer 0800 11 117
Op werkdagen tussen 9u00 en 12u30 en 13u00 en 17u00.
Dinsdag 13u00 – 17u00 en 17u30 en 20u30.