De juiste afstelling van uw hoorapparaat is cruciaal

Het juiste hoorapparaat kiezen is de eerste stap, het toestel perfect afstellen is minstens even belangrijk. Wij nemen geen genoegen met de pasklare ‘fabrieksinstellingen’. Elk hoorapparaat wordt door onze audiologen afgesteld met unieke meetapparatuur in het oor. Zo horen wij exact wat u hoort.

Waarom is de afstelling van een hoorapparaat zo belangrijk?

Met een hoorapparaat zonder professionele afstelling kunt u weinig aanvangen. Het toestel moet volledig op uw gehoor zijn aangepast. Alles draait om het vinden van de juiste balans. Bedoeling is dat u niet alleen beter kunt horen, maar ook beter kunt luisteren.

Moderne hoortoestellen bevatten veel meer elektronica in vergelijking met vroeger, waardoor ze veel meer functionaliteiten en opties hebben. Dat betekent meteen ook dat er veel meer aandacht moet gaan naar een correcte afstelling.

Waar maken onze audiologen het verschil?

Veel hoorcentra stellen een hoorapparaat af op basis van de aangewezen fabrieksinstellingen. Wij kiezen niet voor die gemakkelijkheidsoplossing, maar streven naar een nog beter resultaat.

Zo investeerden wij in unieke meetapparatuur die we – samen met het hoorapparaat – in uw oor plaatsen. Dit kleine buisje registreert vlakbij het trommelvlies exact het geluid dat u hoort dankzij het hoorapparaat.

Deze metingen geven onze audiologen de kans om het hoorapparaat perfect bij te sturen en af te stellen. Deze service is volledig in de prijs inbegrepen.

Die meetapparatuur is in elke aanpasruimte van elke vestiging aanwezig.

Past verificatietechnologie toe:

Grafiek100procent
Hoorcentrum Aerts
Grafiek25procent
De rest van de markt

Bron: Survey examines popularity of real-ear probe-microphone measures THE HEARING JOURNAL Use of real-ear probe-microphone measures MAY 2010 • VOL. 63 • NO. 5